Filtrer

Pris
Pris - slider
2.995 kr.6.995 kr.
Trafik godkendt
Trafik godkendt
Mærke
Mærke
Vis alle
Hastighed
Hastighed - slider
0 km/t100 km/t
Vægtkapacitet
Vægtkapacitet - slider
0 kg200 kg
Rækkevidde
Rækkevidde - slider
0 km160 km
Vægtkapacitet
Vægtkapacitet - slider
0 kg200 kg
Motorkraft
Motorkraft - slider
0 W7.000 W
Vægt
Vægt - slider
0 kg60 kg

Viser alle 7 resultater

25%
0
0/5
2.995 kr.
Levering: 1-2 dage
25%
0
0/5
2.995 kr.
Levering: 1-2 dage
36%
0
0/5
3.195 kr.
Levering: 1-2 dage
29%
0
0/5
3.195 kr.
Levering: 1-2 dage
22%
0
0/5
6.995 kr.
Levering: 1-2 dage
0
0/5
Levering: 5-7 dage
40%
0
0/5
2.995 kr.
1-3 dage

Det er vinter, det regner. Du vil gerne ud at køre på din el-løbehjul i regnen, men først skal du vide: “Hvilket el-løbehjul kan jeg køre på uden at ødelægge det?” Og “Hvilket el-løbehjul kan jeg køre på i regnen, uden at det dræber mig?”

Et el-løbehjul er trods alt en elektronisk enhed, og elektricitet og vand blander sig normalt ikke godt. Så kan du køre på et el-løbehjul i regnen? Svaret er ja! Hvis du ved, hvad du laver, og du vælger det rigtige el-løbehjul.

Du vil ikke blive elektrisk stødt, hvis det er det, du er bekymret for. El-løbehjul er dækket med gummi og andre isolerende materialer for at holde rytterne sikre.

Men som enhver, der nogensinde har tabt deres telefon i toilettet, kan fortælle dig, kan vand på sekunder omdanne en batteridrevet enhed til en mursten. Lær alt om de bedste el-løbehjul til at køre i regnen her.

Næsten ingen el-løbehjulsgaranti vil dække vandskade, så der er en vis risiko ved at køre i dårligt vejr.

Men vi vil vise dig, hvordan du kan minimere risikoen for både dig og dit løbehjul, baseret på vores erfaringer med 20 års kørsel, i regnvejr eller solskin, på både motorcykler og el-løbehjul.
Vandafvisende el-løbehjul vs. vandtætte el-løbehjul.
Gentag efter os: der findes ikke noget som et komplet vandtæt el-løbehjul.

I stedet har el-løbehjul forskellige grader af vandafvisning. Mange el-el-løbehjul er modstandsdygtige over for vandsprøjt og lavtryks vandstråler, og andre er velegnede til kraftig regn, højtryks vandstråler eller endda midlertidig fuld nedsænkning i vand (men det anbefales ikke).

Et el-løbehjul, der er blevet testet for vandmodstand, vil blive tildelt en IP-klassificering af International Electrotechnical Commission (IEC).
IP-rating
Som de fleste elektroniske enheder er de fleste el-løbehjul klassificeret til beskyttelse mod indtrængen af ​​snavs og væsker. Du vil se dette nummer i specifikationerne, såsom IP54. Nogle gange kan du endda finde det trykt på el-løbehjulet selv.

Det første tal i en IP-klassificering er for støvbeskyttelse, og det sidste tal i en IP-klassificering står for vandbeskyttelse. Jo højere dette tal er, jo bedre beskyttet er el-løbehjul i mod indtrægen af vand.

Lær mere om IP-klassificeringer og el-løbehjul i vores fulde forklaring her.

Et el-løbehjul med IP54 vil f.eks fungere fint i let regn. Bare undgå kørsel gennem vandpytter, selvom de ikke ser dybe ud.

Uanset IP-klassificeringen bør du gøre dit bedste for at tørre el-løbehjulet af med en klud efter at have kørt i regnen og opbevar det et tørt indendørs sted eller i en garage, så det har en chance for at tørre helt inden din næste tur.

Hvis du skal køre meget i regnvejr, skal du tage dig tid til at inspicere dit el-løbehjul, især batterikomponenten og hvor kablerne går ind i rammen. Det skader aldrig at tilføje lidt sort silikone på områder, der ser sårbare ud.
Liste over funktioner til vådt vejr
Hvad med farerne for dig som rytter? Er det for risikabelt at køre i regnen? Det kan det være, hvis du ikke har det rette el-løbehjul eller ikke udøver sikker kørsel.

Vi kommer dig til undsætning med tips til kørsel i vådt vejr og de 7 bedste vandafvisende el-løbehjul, vi mener, fungerer bedst til kørsel i regnen.

Alle el-løbehjul på vores liste har mindst 5 af følgende 6 funktioner, der gør dem velegnede til kørsel i regnvejr.

(Du vil bemærke, at vi ikke inkluderede nogen el-løbehjul med solide gummidæk på listen, fordi massiv gummi bare ikke har god trækkraft på våde overflader.)

En høj IP-klassificering
Baghjulstræk (eller skiftbar dobbelt hjultræk)
Store, luftfyldte dæk med god trækkraft på våde veje
Godt greb på dækket og ergonomi i håndtagene i vådt vejr
Kraftige lygter for maksimal synlighed
Sprinklerbeskyttelse, der holder dig fra at blive dækket af mudder og vand.

De 7 bedste el-løbehjul til regnvejr og glatte veje
NIU KQi2 Pro
NIU KQi3 Pro
Ninebot by Segway G30D II
E-Wheels E2S V2 MAX
Kaabo Wolf Warrior X
Ninebot by Segway GT2P
Ninebot by Segway GT1E
Dækker Garantien for el-løbehjul mod vandkskader?
Hvis du kigger på de fleste garantier for el-løbehjul, selv for dem der har en IP-klassificering, dækkes vandskade normalt ikke af garantien. Producenterne dækker ofte ikke skader relateret til vand.

For eksempel begrænser garantien for Segway Ninebot G30D II Max mod skader forårsaget af nedsænkning i vand, højtryksvandstråler og frysning, og køreinstruktionerne fortæller ejerne, at de ikke skal køre gennem vandpytter.

Det er vigtigt at forstå din el-løbehjuls garantipolitik og dens begrænsninger, når det kommer til vandskade, før du begiver dig ud i regnen på din elektriske køretur. Vær på den sikre side.
Sikkerhedstips til kørsel i regnvejr og på glatte veje
Uanset hvad du kører på, skal du sørge for at kunne se og blive set. Tænd for dine forlygter og dine swag-lys, hvis du har dem. Tilføj yderligere belysning til dit styr og hjelm, hvis dit el-løbehjul ikke er lyst nok til at blive set.

Du bør altid bære en hjelm, men i regnen er en fuld ansigtsmotorcykelhjelm virkelig praktisk. Det er som en lille paraply, men bedre. Du kan køre i timevis, og dit hoved og nakke vil forblive helt tørt.

Brug sko med masser af greb.

Giv dig selv ekstra afstand og se langt frem, så du ikke får nogen overraskelser i sidste øjeblik. På den måde kan du holde alle dine throttle-, bremse- og drejeinput glatte, så du ikke glider eller låser bremserne.

Og endelig, endnu engang, uanset hvor høj din IP-klassificering er, så husk: ingen el-løbehjul er helt vandtætte, og vandskade dækkes normalt ikke af nogen garantier, så hold dig væk fra dybe vandpytter, og brug din sunde fornuft.

Scroll to Top