Filtrer

Pris
Pris - slider
2.390 kr.22.390 kr.
Trafik godkendt
Trafik godkendt
Mærke
Mærke
Vis alle
Hastighed
Hastighed - slider
0 km/t100 km/t
Vægtkapacitet
Vægtkapacitet - slider
0 kg200 kg
Rækkevidde
Rækkevidde - slider
0 km160 km
Vægtkapacitet
Vægtkapacitet - slider
0 kg200 kg
Motorkraft
Motorkraft - slider
0 W7.000 W
Vægt
Vægt - slider
0 kg60 kg

Viser 1–12 af 88 resultater

8%
4.4
4.4/5
3.499 kr.
Levering: 2-3 dage
2.3
2.3/5
4.999 kr.
Levering: Kan leveres fra d. 8/6
3.5
3.5/5
3.499 kr.
Levering: forventet levering om 3 dage
0
0/5
3.523 kr.
Levering: ukendt
7%
0
0/5
9.290 kr.
false
37%
5
5/5
3.795 kr.
Levering: 1-3 dage
4.2
4.2/5
4.249 kr.
Levering: ukendt
4.8
4.8/5
4.249 kr.
Levering: 7-8 dage
0
0/5
9.790 kr.
Levering: ukendt
0
0/5
2.690 kr.
Levering: 2-4 dage
17%
4
4/5
6.290 kr.
Levering: ukendt
17%
4
4/5
6.290 kr.
Levering: ukendt

Motorkraft
En af de vigtigste ting når man vælger et el-løbehjul er motorkraften, også kendt som watt eller effekt.

Det har betydning for både rækkevidde, accerelation, stigningsevne og hvor meget vægt et el-løbehjul kan klare før det går udover ydeevnen.

Nedenfor kan du læse en guide til alt du behøver at vide om watt på et el-løbehjul.
Hvad er watt?
Watt (W) er blot en måleenhed der bruges til at beskrive hvor meget strøm et elektrisk apparat bruger. Jo højere tallet er, desto mere strøm forbruger apparatet.
Forskel på watt og kilowatt?
Kilowatt (kWh) er blot en anden måleenhed for watt. Mere præcist svarer watt til 1/1000 del at kilowatt, dvs. at 1 watt er lig 0,001 kilowatt.

Her på siden bruger watt/h (watt i timen) til at vise motorkraften på el-løbehjulene, da det er standarden i branchen og derfor nemmere for jer at sammenligne ud fra.
Hvilken betydning har det for valg af el-løbehjul?
Jo højere watt dit el-løbehjul har desto kraftigere er motoren i dit el-løbehjul.

En kraftig motor har som udgangspunkt en god acceleration, høj tophastighed (undt. hvis det har spærre). samt gode evner til at bestige skråninger og bakker.

Med en kraftig motor får man også en bedre belastningsevne for optimal rækkevidde og hastighed.

Mængden af watt man har brug for i sit el-løbehjul er derfor op til ens behov og krav til blandt andet bæreevne, hastighed og acceleration.
Nominel effekt og maksimal effekt
Der findes to typer effekt, som er vigtige at forstå forskellen på. Typerne hedder: nominaleffekt og maksimaleffekt. I denne artikel vil vi gennemgå, hvad disse to typer er, og hvordan de påvirker valget af el-løbehjul.
Hvad er nominaleffekt?
Nominaleffekten er den angivne effekt og referere til det som producenten garanterer, at el-løbehjulet kan levere under normale driftbetingelser. Nominaleffekten svarer dog ikke altid til den faktiske effekt, som el-løbehjulet kan levere.

Faktorer som batteriets tilstand, temperaturen og terrænets sværhedsgrad kan nemlig også påvirke effekten. Derfor bør man ikke kun basere valget af el-løbehjul på nominaleffekten.
Hvad er maksimaleffekt?
Maksimal effekt også kendt som spidseffekt refererer til den højeste effekt, som et el-løbehjul kan producere under særligt gunstige betingelser, såsom ideelle temperaturer og tryk. Det er normalt kun muligt at opnå denne effekt i korte perioder.

Maksimaleffekten kan være vigtig, hvis man ønsker at køre el-løbehjulet i høje hastigheder eller i svære terræner. Dog skal man også være opmærksom på, at maksimaleffekten ofte kun kan opnås ved en høj batteri-drift, hvilket kan medføre en kortere batterilevetid.
Hvordan påvirker nominaleffekt og maksimaleffekt valget af el-løbehjul?
Når man skal vælge et el-løbehjul, er det vigtigt at tage begge effekter i betragtning. Nominaleffekten giver en idé om, hvad el-løbehjulet kan levere under normale driftbetingelser, mens maksimaleffekten giver en idé om, hvad el-løbehjulet kan levere under særligt gunstige betingelser.

Vi anbefaler at man som minimum finder et el-løbehjul med en nominaleffekt der lever op til dine behov, da maksimaleffekten kun vil trænge igennem under perfekte forhold.
Hvordan beregnes watt?
Hvis du vil beregne hvor meget watt et el-løbehjul bruger pr. sekund skal du blot gange mængden af ampere (Ah) med mængden af volt (V):

Ah × V = W/h 

Godt nok udtrykker vi dog W/h som W her på siden.

Scroll to Top