Filtrer

Pris
Pris - slider
4.046 kr.6.860 kr.
Lovlig i trafikken
Lovlig i trafikken
Hastighed
Hastighed - slider
0 km/t100 km/t
Vægtkapacitet
Vægtkapacitet - slider
0 kg200 kg
Rækkevidde
Rækkevidde - slider
0 km160 km
Motorkraft
Motorkraft - slider
0 W7.000 W
Vægt
Vægt - slider
0 kg60 kg

Viser alle 4 resultater

 • 4.8
  4.8/5
  (0)
  4.046 kr.
  Levering: ukendt

Indholdsfortegnelse

OM NIU

NIU er et kinesisk firma som producere el-køretøjer, herunder el-scootere og el-løbehjul. De har mere end 7 års erfaring med at producere el-scootere, og er ligeledes utroligt dygtige til det.

Fornyligt er de begyndt at producere el-løbehjul. Selvom de kun lige er startet med at producere el-løbehjul, er deres el-løbehjul altså af ekstremt høj kvalitet og blandt nogle af de bedste el-løbehjul på markedet.

NIU er kendt for deres innovative teknologi og kvalitetsprodukter. Deres el-løbehjul er ingen undtagelse og er designet med fokus på både ydeevne og sikkerhed.

Deres el-løbehjul er udstyret med avancerede teknologier som f.eks. regenererende bremser, der øger batteritide

NIU har indtil nu kun et lille udvalg af modeller, men de fås i forskellige farver.

Design

Deres El-løbehjul kommer i et lækkert design med bløde linjer og har nogle af markedets bredeste trinbræt. El-løbehjul er designet med fokus på ydeevne, sikkerhed og komfort.

Dæk

Deres modeller er udstyret med 9,5″ x 2,5″ pneumatiske (luftfyldte), slangeløse dæk som sikre god stabilitet og godt vejgreb.

Lys

Foran på styret sidder der et halo lys, så du kan se foran dig i mørket. Det kommer også med baglygte så du kan blive set bagfra, samt en masser reflekser(7 stk.) så du kan være sikker på at blive set.

Display

Deres LED-infodisplay viser hvilken hastighedsindstilling du er i, hastighed, om du er tilkoblet til bluetooth, batteritid m.m.

Lang Rækkevidde

NIU’s el-løbehjul er udstyret med high-end lithium-ion batterier fra Panasonic, hvilket hjælper til med at give en lang rækkevidde.

Rolig acceleration

I modsætning til andre el-løbehjul som er kendt for deres hurtige acceleration, er disse stik modsat. De kommer med en behagelig rolig acceleration, så du ikke flyver af.

Hastighedsindstillinger

Deres el-løbehjul kommer med 4 hastighedsindstillinger, herunder:

 • E-Save: Spare på energien
 • Sport: Udnytter el-løbehjulet til dets fulde kraft
 • Custom: Tilpas din egen tophastighed
 • Pedestrain: Få el-løbehjulet til at trille som en fodgænger

Pris

NIU’s el-løbehjul er meget prisvenlige i forhold til mange af deres modstandere. Disse el-løbehjul er muligvis nogle af de bedste el-løbehjul når det kommer til pris i forhold til ydeevne.

APP

Deres app giver dig adgang til en række fede funktionaliteter, herunder:

 • Elektronisk remote lås
 • Ændring af regenerative bremser
 • Tjek batteriniveau
 • Kørsels statistiker

Bestil dit NIU el-løbehjul i dag

Bestil dit NIU el-løbehjul i dag og oplev komforten og bekvemmeligheden ved en elektrisk transportform. Få hurtig levering og konkurrencedygtige priser.

Scroll to Top