Om Easymile

Hos Easymile finder du det bedste og største overblik over el-løbehjul i hele Danmark. Easymile blev stiftet i start 2022 med ambitionen om at skabe den bedste online shopping oplevelse for folk der mangler et el-løbehjul. Hvordan vi vil opnå dette kan du læse om under vores mission.

I dag har Easymile samlet mere end +60 el-løbehjul fra de 5 største udbydere af el-løbehjul i Danmark. Vores sortiment er derfor både bredt og dybt indenfor el-løbehjul, og vi kan garantere at du kan finde noget til din smag.

Vi dækker alt lige fra de bedste til de billigste el-løbehjul, og har gjordt det muligt for dig at filtrere efter mærker, hastighed, belastning eller motorkraft. Hvis du skal bruge et el-løbehjul kan du med fordel benytte dig af disse sider og filtrere efter dit behov.

Er du i tvivl om hvilket el-løbehjul du skal vælge forslår vi at læse vores blogpost: “Hvilket el-løbehjul skal du vælge?”

Vores mission

Easymile blev stiftet på det grundlag at gøre det nemt, enkelt og hurtigt for vores sidebesøgende at finde det bedste el-løbehjul til prisen til netop deres behov. Det har vi gjordt ved at samle el-løbehjul fra flere udbydere ét sted så du på nemmest vis kan sammenligne priser og specifikationer på Danmarks største udvalg af el-løbehjul uden at skulle igennem samtlige hjemmeside og bruge timevis af tid på at finde den bedste deal.

Mød teamet bag Easymile

Easymile er eget og drevet af Adbull I/S og drevet af teamet herunder.

Troels Junker Kammer

Troels Junker Kammer

Ekspert i el-løbehjul

Troels er hjertet af Easymile. Han står for alt lave alt det indhold i finder på siden. Ligeledes har Troels altid jeres kundeoplevelse for øje.

Jonathan Martin Lara

Jonathan Martín Lara

Webudvikler

Jonathan er ansvarlig for alt webudvikling her på siden. Det er takket være Jonathan at denne hjemmeside overhovedet er kommet på benene.

Simon Junker Kammer

Simon Junker Kammer

Økonomi og marketing

Simon er ansvarlig for alt økonomi og marketing her på siden. Det er takket være Simon at Easymile køre rundt økonomisk.

Vores partnere

For at kunne vise dig det største og bedste udvalg af el-løbehjul har vi partneret op med de 5 største udbydere af el-løbehjul i danmark. Vi arbejder løbende på at få endnu flere partnere, så vi altid kan fremvise det bedste udvalg til de skarpeste priser. Herunder kan du se en liste over de udbydere vi samarbejder med:

Hjemmeside portfolio

Udover Easymile driver Adbull Media I/S også en række af andre hjemmesider, nedenfor kan du se vores portfolio:

Vilkår og betingelser

Easymile er ejet og administreret af Adbull Media I/S. Easymile er blot en sammenligningsside af el-løbehjul og tilbyder derfor ikke produkter eller ydelser selv. Easymile tjener penge på affiliate marketing i samarbejde med vores partnere. Easymile kan derfor ikke gøres ansvarlig for fejl og mangler på dit el-løbehjul, vi henviser derfor til vores partneres handel- og leveringsbetingelser.

Vi tager heller ikke ansvar for fejl eller ukorrekte informationer for produkterne her på siden. Hvis oplysningerne her på siden ikke stemmer overens, med det du kan læse på partnernes hjemmesider, bør du altid tage udgangspunkt i informationen direkte fra partnerne.

Sikkerhed

Vi sørger for at både de tekniske og organisatoriske foranstaltninger er på plads for, at dine oplysninger og data ikke bliver hendeligt eller ulovligt slettet, offentliggjordt, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandlet i strid med gældende lovgivningen. Vi du vide mere herom kan du med fordel læse vores cookie- og privatlivspolitik.

Kontakt os

Adbull Media I/S
Guldsmedgade 26B
8000 Aarhus C
tk@adbull.dk
CVR: 43286862

Scroll to Top