2.749 kr.

0,0
§ Læs reglerne for el-løbehjul her: Sikkertrafik

Beskrivelse

Er du på udkig efter et el-løbehjul, der er lovligt og kombinerer rækkevidde og komfort? Så se nærmere på Denver SCO-85351 Thor! Dette lækre el-løbehjul leverer en hastighed på op til 20 km/t og en rækkevidde på hele 25 km, så du kan tage på mellemlange ture uden at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Det foldbare design gør det nemt at transportere, mens den høje kvalitet i form af materialerne aluminium og gummidæk sikrer en stærk og holdbar konstruktion.

Ydeevne

Denver SCO-85351 Thor el-løbehjulet har en kraftig 350 W motor, der gør det muligt at tackle både flade veje og stigninger på op til 10º med en hastighed på 20 km/t. Den elektroniske frontbremse og tromlebremse bagpå sørger for, at du har kontrol over farten og kan stoppe sikkert, mens træ/glasfiber boardet med griptabe stabil og sikker platform at stå på. El-løbehjulet kan i øvrigt klare en belastning på 120 kg, og kan i de fleste tilfælde sagtens håndtere både rytter og taske.

Design og kvalitet

Denver SCO-85351 Thor el-løbehjulet har et stilfuldt og slankt design i farven sort, der passer til enhver stil. Hjulene er luftfyldte og har en størrelse på 8,5 tommer, mens reflekserne på siden og de hvide og røde lygter sørger for, at du altid er synlig på vejen. Det foldbare design gør det nemt at opbevare og transportere el-løbehjulet, mens den vandtætte IPX4-rating sikrer, at det kan bruges i vejrforhold med vandsprøjt.

Sikkerhedsfunktioner

Sikkerhed er en afgørende faktor for el-løbehjul, og Denver SCO-85351 Thor tager denne faktor alvorligt. Det er CE-godkendt og lever med dens hastighed, lys, reflekser og gode bremser op til alle danske lovkrav der måtte være til et elektrisk løbehjul.

Konlusion

Alt i alt er Denver SCO-85351 Thor et el-løbehjul til dig der ønsker en høj grad af sikkerhed, komfort og godt greb på ståpladen til en yderst fordelagtig pris. Sjældent finder du et bedre tilbud til prisen.

Anmeldelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Denver SCO-85351 Thor”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Specifikationer

Mærke

Denver

Tophastighed

20 km/t

Rækkevidde

25 km

Effekt

350 W

Maks. stigning

17,6% / 10º

Maks. Belastning

120 kg

Vægt

14 kg

Batteritype

Lithium-ion

Batterikapacitet

7,5 Ah

Ladespænding

36 V

Ladetid

4 timer

Hjulstørrelse

8,5″

Dæk

Luftfyldte

Info display

LED

IP-klasse

IPX4

Foldbart

Ja

Forlygte

Hvid LED

Reflekser

4

Baglygte

Rød LED

Ringeklokke

Ja

Støtteben

Ja

CE-mærkning

Ja

Trafik godkendt

Ja

Scroll to Top