29%

2.390 kr.

§ Læs reglerne for el-løbehjul her: Sikkertrafik

Beskrivelse

E-Wheels E2S V2 Lite 2023 er standard modellen fra E-Wheels og den mest solgte. Med over 20.000 solgte og over 5.000 positive kundeanmeldelser er E2S V2 Lite 2023 helt klart en kundefavorit.

Hastighed

Kundefavoritten fra E-Wheels er udstyret med en 250 watt motor som resultere i en lækker kontrollerbar acceleration, samt en lovlig topfart på 20 km/t. Det er dog alligevel muligt at vælge E2S V2 Lite 2023 med tophastigheden 30 km/t (Vi fraråder at vælge 30 km/t, da det er ulovligt at køre mere end 20 km/t i Danmark)

Rækkevidde

E2S V2 Lite er udstyret med et kraftfuldt 7.800 mAh batteri og en effektiv motor, som gør det muligt at opnå en imponerende maksimal rækkevidde på op til 25 km per opladning – og det til en overkommelig pris. Vær opmærksom på, at rækkevidden kan påvirkes af faktorer såsom terræn, vægt, vejrforhold, temperatur og kørestil samt batteriets tilstand. Alligevel er E2S V2 Lite 2023 en pålidelig følgesvend, der vil tage dig med på problemfri køreture og eventyr.

Rækkevidde vs pris sammenligning

Ved at sammenligne E-wheels E2S V2 Lite 2023 med 14 andre modeller inden for et prisinterval på 1.500 kr. ses der at den deler den en respektabel 4. plads. med dens tvilling E-wheels E2S V2 2023 Longrange hvad angår rækkevidde. E-Wheels E2S V2 Lite 2023 maksimal rækkevidde vs pris sammenligning Når vi tænker på, at størstedelen af modellerne over den har prismærker i den høje ende af 1.500-intervallet, begynder E-Wheels E2S V2 Lite at se meget attraktiv ud. Her får du altså en lang rækkevidde til en yderst overkommelig pris.

Vandtæt og perfekt til det skandinaviske klima

Ligesom mange andre el-løbehjul fra E-Wheels er E2S V2 Lite 2023 også certificeret med en IP-klasse. IP-klassen beskriver hvor godt el-løbehjulet kan holde vand og støv ude. E-Wheels E2S V2 Lite 2023 er certificeret med IP56, hvilket betyder der ikke trænger støv ind, samt er beskyttet mod vandstråler. Dette betyder også at du kan køre i regnvejr uden problemer.

Bluetooth og smartphone integration

Smarte funktioner som bluetooth kommer også med denne kundefavorit. Du har derfor mulighed for at koble el løbehjulet til din smartphone og bruge E-Wheels appen. I appen kan du låse dit E2S V2 Lite 2023, så det ikke bliver stjålet. Du har derudover mulighed for at se flere informationer samt indstillinger såsom:
 • Tilbageværende rækkevidde
 • Total køretid
 • Bremsestyrke
 • Hastighedsindstillinger
Dette er blot det mest væsentlige informationer og indstillinger. For nørderne er der også mange flere informationer man kan dykke ned i.

Fordele og ulemper ved E-Wheels E2s V2 Lite

Kort opsummering, der sammenfatter de vigtigste fordele og ulemper ved E-Wheels E2S V2 Lite 2023.

Fordele

 • Bluetooth app som åbner op for ekstra funktionaliteter
 • Gode vandafvisende egenskaber (IP56)
 • Lang rækkevidde sammenlignet med pris (25 km)
 • Foldbart
 • Nem at løfte
 • Gode bremseegenskaber
 • Elektronisk lås
 • Kort ladetid (3-4 timer)

Ulemper

 • Ingen aktiv affjedring i form af støddæmpere
 • Dens LED-display kan være svært at se i dagslys
Produktbeskrivelse

Anmeldelser

6 anmeldelser af E-Wheels E2S V2 Lite 2023

 1. Hentet fra e-wheels

  Har haft den i en om måneden nu. Og har været meget tilfreds med den. Jeg vejer 75 kg, og den trak mig op af de fleste bakker. Bakkerne, som den ikke trækker mig op af, er en bakke, som jeg også gerne ville have kørt fra en cykel. Det er selvfølgelig lidt kedeligt, at den har en topfart på 22km/t, men det er det, der er lovligt i Norge. Vil også gerne have noget mere afstand på det.

 2. Hentet fra e-wheels

  Bedste el-løbehjul

 3. Hentet fra e-wheels

  Har brugt denne i 6 måneder nu. Jeg er ikke en lille fyr (vejer 110 kg), men denne suser stadig afsted, selv op ad bakke! Den oplader hurtigt og bekvemt med mulighed for at tænde og slukke lyset. Det eneste minus er appen, som jeg ikke kan få til at virke til andet end at se brugsstatistik.

 4. Hentet fra e-wheels

  Dette el-løbehjul er fantastisk. Køre lige så hurtigt op ad bakker, som ned ad bakker. Det er det hele værd, selv for 5.000 kr.

 5. Hentet fra e-wheels

  Tilfreds! Lækker scooter der leverer!

 6. Hentet fra e-wheels

  Det er forbandet godt!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Specifikationer

Mærke

E-Wheels

Tophastighed

20 km/t

Effekt

350 W

Spidseffekt

700 W

Maks. Belastning

125 kg

Vægt

12,5 kg

Ladespænding

36 V

Batterikapacitet

7,8 Ah

Batteritype

Lithium-ion

Ladetid

5 timer

Hjulstørrelse

8,5″

Dæk

Luftfyldte

Bremser

Skivebremse på bagerste hjul

Info display

LCD

Hastighedsindstillinger

3

Fartpilot

Ja

App

Ja

Foldbart

Ja

Lås

Ja

IP-klasse

IP56

Reflekser

5

Ringeklokke

Nej

Forlygte

Hvid LED

Baglygte

Rød LED

Støtteben

Ja

Længde

108 cm

Bredde

43 cm

Højde

114 cm

CE-mærkning

Ja

Trafik godkendt

Ja

Scroll to Top