6.860 kr.

§ Læs reglerne for el-løbehjul her: Sikkertrafik

Beskrivelse

NIU Kickscooter KQi3 Pro Ultra er et el-løbehjul designet med fokus på komfort og sikkerhed. De 9,5” *2,5” store og ekstra brede dæk, samt et af markedets bredeste ståflade og et bredere styr sikrer en mere behagelig og sikker kørsel. El-løbehjulet er desuden delvist vandafvisende (IPX5 certificering) NIU er verdens største producent af el-scootere og har solgt mere 2 mio. på verdensplan. De har stor erfaring indenfor elektriske køretøjer og har nu brugt deres ekspertise til at udvikle komfortable og robuste el-løbehjul.

Motorkraft

Motoren har en nominel effekt på 350 W og en maksimal effekt på 600 W, hvilket giver den en rigtig fin motorkraft til at pendling sammenlignet med andre el-løbehjul i denne prisklasse. Denne motorkraft vil uden tvivl gøre de fleste tilfredse.

Motorkraft vs pris sammenligning

Ved at sammenligne NIU KQi3 Pro V2 med 17 andre modeller inden for et prisinterval på 2.000 kr. deler den en 3. plads med 9 andre modeller NIU KQi3 Pro Ultra motorkraft sammenlignet med andre el-løbehjul Når man kigger på illustrationen ovenfor, kan man se, at alle modellerne over NIU KQi3 Pro Ultra har priser i den øvre ende af 2.000-intervallet, hvilket gør NIU KQi3 Pro Ultra til et meget attraktivt valg. Dog kan man også se, at 6 ud af de 9 andre modeller, som NIU KQi3 Pro Ultra deler 3. pladsen med, er billigere, men leverer samme ydeevne i form af motorkraft. Ligeledes er NIU KQi3 Pro Ultra altså ikke det el-løbehjul, hvor man får mest motorkraft for pengene, men det er heller ikke det dårligste valg. Med NIU KQi3 Pro Ultra får du en acceptabel motorkraft for pengene, som de fleste pendlere vil være tilfredse med.

Tophastighed

KQi3 Pro Ultra er blevet begrænset til en lovlig tophastighed på 20 km/t, hvilket gør el-løbehjulet til et godt valg for dig, der ønsker at komme hurtigt og sikkert frem.

Rækkevidde

NIU KQi3 Pro Ultra har en imponerede rækkevidde på op til 50 km per opladning. Dette skyldes tildels dens massive 48 Volt, 10.400 mAh, 486,7 Wh batteri.

Rækkevidde vs pris sammenligning

Ved at sammenligne NIU KQi3 Pro V2 med 17 andre modeller inden for et prisinterval på 2.000 kr. opnår den en respektabel 4. plads. NIU KQi3 Pro Ultra Maksimal rækkevidde sammenlignet med andre el-løbehjul Når vi tænker på, at alle modellerne over den har prismærker i den øvre ende af 2.000-intervallet, begynder NIU KQi3 Pro Ultra at se meget attraktiv ud. Her får du altså en lang maksimal rækkevidde til en yderst konkurrencedygtig pris. Hvad angår resten af ​​ranglisten, deler Segway Ninebot MAX G30E II og Segway Ninebot MAX G30D II guldet med en imponerende rækkevidde på hele 65 km per opladning. Dette er ingen overraskelse, da begge modeller er udstyret med store 36V 15,3 Ah batterier. Dette svarer til 551Wh energi, hvilket er 10,4% mere end NIU KQi3 Pro Ultra som er udstyret med et 48V, 10,4 Ah, 499Wh batteri. Ikke desto mindre er der ingen skjul på, at G30E II og G30D II begge kan klare flere kilometer. Vi har endnu ikke set et el-løbehjul som er billigere og har længere rækkevidde end NIU KQi3 Pro Ultra. Det tyder altså på at NIU KQi3 Pro Ultra er i toppen af sin prisklasse, hvad angår rækkevidde for pengene.

Klatreevne

Samtidigt får du en stigningsevne på op til 20%, svarende til 11,3°, hvilket gør el-løbehjulet til et fremragende bakker du møder på din vej.

Maksimal belastning og højde

NIU Kickscooter KQi3 Pro Ultra er designet til at kunne klare en belastning på op til 100 kg og passer til personer med en højde på 120-200 cm, hvilket gør den et godt valg til de fleste ryttere.

Hastighedsindstillinger

El-løbehjulet har flere indstillinger, såsom Pedestrian/E-Save/Sport/Custom, som kan tilpasses efter kørerens præferencer.
  • Pedestrian: Med denne hastighedsindstilling kan du gå ved siden af el-løbehjulet og motoren vil aktivere så du ikke behøver trække el-løbehjulet frem
  • E-save: Denne hastighedsindstilling er perfekt når du kører i byen. Du accelererer ikke så hurtigt, men du kan stadig køre 20 km/t. Derudover sparer du på strøm, hvilket øger rækkevidden.
  • Sport: Vil du gerne bruge lidt ekstra strøm på en øget acceleration vil denne hastighedsindstilling gøre det for dig.
  • Custom: Her kan du selv vælge

Dæk, bremser og vægt

NIU Kickscooter KQi3 Pro Ultra er udstyret med 9,5” pneumatiske(luftfyldte), slangeløse dæk og eABS+Dual disc brake bremser. Vægten er på 20,3 kg.

IP-rating

NIU Kickscooter KQi3 Pro Ultra har en IPX5 rating, hvilket betyder at den er beskyttet mod vandsprøjt fra alle vinkler. Du kan således godt benytte den til at køre i regnvejr. NIU Kickscooter KQi3 Pro Ultra er det ultimative el-løbehjul for dem, der har et stort behov og ønsker optimal kørekomfort.
Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “NIU Kickscooter KQi3 Pro Ultra”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Specifikationer

Mærke

NIU

Tophastighed

20 km/t

Rækkevidde

50 km

Spidseffekt

600 W

Vægt

20,3 kg

Maks. Belastning

100 kg

Maks. stigning

20% / 11.3°

Batteritype

Lithium-ion

Ladespænding

48 V

Batterikapacitet

10,4 Ah

Ladetid

7 timer

Dæk

Luftfyldte, slangeløse

Hjulstørrelse

9,5″

Foldbart

Ja

App

Ja

IP-klasse

IPX5

Info display

LED

Reflekser

6

Forlygte

Hvid LED

Baglygte

Rød LED

Støtteben

Ja

Ringeklokke

Ja

Længde

121 cm

Bredde

54,1 cm

Højde

117,3 cm

CE-mærkning

Ja

Trafik godkendt

Ja

Scroll to Top