22%

Original price was: 10.290 kr..Current price is: 7.990 kr..

4,2
§ Læs reglerne for el-løbehjul her: Sikkertrafik

Beskrivelse

Høj kvalitet, stilren og lovlig

Mercane WideWheel Pro kan næsten sammenlignes med en Cadillac, og har sit navn fra sine brede hjul. Ikke mindst får dens karakteristiske design, i form af lækre bløde linjer og 10 cm brede hjul, i hvert fald de mange til at vende sig om og kigge en ekstra gang. Mercane WideWheel må siges at være et utroligt stilrent valg med en robust aluminiumskontruktion der både er holdbar og let at transportere. Derudover er modellen også lovlig, så du kan køre ligeså tosset du vil, hvor du vil! Dog kan du også få den uden spærre i en +40 km/t udgave.

Avanceret teknologi og funktioner

Marcane WideWheel Pro er også spækket med premium features, som bl.a. indstilling af fartpilot, gear og køretilstand. Udover det er folde-mekanismen også forstærket, hvilket eliminere alt slør i styret, og gør det ekstra sikkert og behageligt at køre. Modellen er også udstyret med en stærke skivebremser i begge hjul som giver langt bedre bremseevne end de konventionelle el-bremser. Med dens intelligente speeder kan du også justerer accerelationen ud fra din præference og omstændighederne, alt efter hvor hårdt du trykker speederen ind.

Cruiser bedre end noget andet

Med sine ultra brede punkterfri dæk og suveræne dæmpere bagpå og foran leverer Mercane WideWheel Pro en dejlig, blød og komfortabel køretur uanset bump og typen af underlag på din rute. Med dens 2000 W maks. effekt fordelt på de to motorer får du også en vanvittig performance hvad angår accelerations- og klatreevne, og tophastighed uden spærre.

Se el-løbehjulet i aktion

Nyt smart LCD-display

Med Pro versionens får du også et nyt opgraderet display der kan vise og styre:

 • Gear
 • Fartpilot
 • Hastighed
 • Kørelængde
 • Batteriniveau
 • Gear og køretilstand

En varm anbefaling

Hvis du er villig til at gå op i den lidt højere prisklasse kan varmt anbefale Mercane WideWheel Pro. Køreoplevelsen er helt unik i denne prisklasse, og vi vil faktisk mene at det er en af de bedste all-around for den kvalitetsbevidste pendler.

Konklusion

Alt i alt er Mercane WideWheel Pro uden tvivl et af de mest komfortable el-løbehjul på det danske markedet. Når du kører på den kan du mærke stabiliteten der medfølger. Derudover har el-løbehjulet massere af kraft, hurtig acceleration, høj tophastighed og lang rækkevidde, hvilket gør det til en af bedste el-løbehjul til pendling og hygge ture.

Anmeldelser

2 anmeldelser af MerCane WideWheel Pro

 1. Anmeldelse hentet fra e-wheels.dk

  Å kjøre med drar denne for mye fra null til toppfart. Den girer seg fra null til 25 på 1,5 sekunder noe som krever litt erfaring. Denne har power og er farlig uten sperre med toppfart på 40 km/h. Uten tvil til å anbefaler

 2. Anmeldelse hentet fra e-wheels.no

  Jeg har haft denne i nogle uger og er strålende tilfreds. Jeg opgraderede fra en Ninebot ES4 (som i øvrigt er et meget godt el-løbehjul) og forskellen i motorkraft er ret vild. Denne trækker mig op ad ALLE bakker uden nogen problemer, selv i ECO-tilstand. Jeg vejer omkring 82 kg og kan få cirka 6,2-7,2 km i ECO, før jeg skal oplade. Jeg tror, at Mercane reklamerer med 9,7 km i rækkevidde, men lidt over 6,4 km i ECO er realistisk med fuldt batteri og min vægt, hvis nogen er i tvivl. Det eneste negative, jeg har at påpege, er skivebremsene. De fungerer godt, men jeg oplever, at jeg skal justere caliperen med jævne mellemrum, da der opstår pibelyde i skiverne. Dette er ikke en dealbreaker, men mere en lille irritation, når det sker, så det påvirker ikke min bedømmelse. Jeg anbefaler denne på det kraftigste til dem, der ønsker mere kraft end en “almindelig” el-løbehjul. Løb og køb!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Specifikationer

Mærke

Mercane

Tophastighed

20 km/t, 40 km/t

Rækkevidde

70 km

Effekt

1000 W

Spidseffekt

2000 W

Maks. Belastning

120 kg

Batteritype

Lithium-ion

Batterikapacitet

15 Ah

Ladespænding

48 V

Ladetid

5 timer

Fartpilot

Ja

Foldbart

Ja

Hastighedsindstillinger

2

Hjulstørrelse

8 x 4"

Info display

LCD

IP-klasse

IPX4

Lås

KeyBox

Reflekser

0

Maks. stigning

30% / 17.2°

Forlygte

Hvid LED

Baglygte

Rød LED

Ringeklokke

Ja

Støtteben

Ja

Vægt

28 kg

Højde

110 cm

Bredde

55 cm

Længde

109 cm

CE-mærkning

Ja

Trafik godkendt

Nej

Scroll to Top