3.100 kr.

4,2
§ Læs reglerne for el-løbehjul her: Sikkertrafik

Beskrivelse

Razor E300 er et el-løbehjul til børn over 13 år, der ønsker at udforske deres nabolag eller tage på eventyr. Med en kraftfuld 250W motor og en maksimal hastighed på op til 24 km/t (bemærk: det er ikke lovligt at køre 24 km/t på offentlige veje, kun på privat grund), giver Razor E300 en sjov og spændende kørsel. Børn under 15 år bør have en ledsager med sig, når de kører på Razor E300.

Bygget til kørsel på flere overflader og fin rækkevidde

Razor E300 har en robust konstruktion og er bygget til at modstå daglig brug. Det har 9-tommers luftfyldte dæk foran og bagpå, som giver en behagelig kørsel, selv på ujævnt terræn. Razor E300 el-løbehjulet kan køre på en lang række overflader, herunder asfalt, flisebelagte veje og græsarealer. Det opladelige batteri giver en maksimal rækkevidde på op til 12 km pr. opladning.

Sikkerhed og hastighedskontrol

Razor E300 el-løbehjulet er designet med sikkerhed i tankerne og har håndbetjente bagbremser og en fodbetjent håndbremse for at give føreren fuld hastighedskontrol. Det anbefales, at føreren bærer en passende hjelm og andet beskyttelsesudstyr og følger trafikreglerne, når de bruger løbehjulet. Børn under 15 år bør have en ledsager med sig, når de kører på Razor E300.

En populær gaveidé til børn

El-løbehjul er blevet meget populært som gaveide. Razor E300 el-løbehjulet er en perfekt gaveidé til børn over 13 år. Det er et sjovt og spændende transportmiddel, der giver børnene mulighed for at udforske deres omgivelser på en sjov og sikker måde. Med en kraftig motor og en lang rækkevidde, er Razor E300 et pålideligt og holdbart valg for børn og deres forældre. Bemærk venligst at det kun er tilladt at køre Razor E300 med maksimal hastighed på 24 km/t på privat grund.

Anmeldelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Razor E300 Electric Scooter”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Specifikationer

Tophastighed

24 km/t

Rækkevidde

12 km

Effekt

250 W

Maks. stigning

N/A

Maks. Belastning

100 kg

Vægt

23,67 kg

Batteritype

Lithium-ion

Batterikapacitet

7 Ah

Ladespænding

24 V

Hjulstørrelse

9"

Dæk

Luftfyldte

IP-klasse

Endnu ikke vurderet

Info display

intet

Fartpilot

Nej

App

Nej

Foldbart

Nej

Lås

Nej

Forlygte

Nej

Baglygte

Nej

Reflekser

0

Ringeklokke

Nej

Støtteben

Ja

Længde

108 cm

Bredde

42 cm

Højde

101,5 cm

CE-mærkning

Ja

Trafik godkendt

Nej

Scroll to Top