5.162 kr.

§ Læs reglerne for el-løbehjul her: Sikkertrafik

Beskrivelse

Er du på udkig efter et kompakt, komfortabelt og sikkert el-løbehjul til at komme rundt i byen? Så er Segway Ninebot F40D el-løbehjulet for dig! Med sit stilrene og smalle design og de bedste features fra tidligere generationer, er F40D et oplagt valg for dig, der ønsker en nem og sjov transportform.

Kompakt komfort med lavt tyngdepunkt

Med en vægt på kun 17,1 kg og det foldbare design er Ninebot by Segway F40D nem at tage med sig, hvad enten du vil transportere det i bilen eller på offentlig transport. Desuden er der lagt vægt på kompakt komfort, og derfor er batteriet sat lavt under bundpladen, hvilket sikrer et lavt tyngdepunkt, bedre balance og bedre vejgreb.

Bløde, pneumatiske dæk med gelé

Med Segway Ninebot F40D får du ikke kun et løbehjul, der er nemt at køre på, men også et, der giver en blød, komfortabel kørsel. Dækkene er pneumatiske uden slange, men med et indvendigt gelélag, der sikrer en behagelig tur. Derudover sikrer gelélaget også at man punkterer.

Elektronisk bremse og LED-lys

For at øge sikkerheden har Segway Ninebot F40D elektronisk bremse foran og skivebremse på baghjulet, samt en ringeklokke som ekstra sikkerhed. Dertil har el-løbehjulet en 2,1 W LED-lys foran, baglys og stoplys, samt E-MARK-reflekser både foran, bagpå og på siderne. På den måde kan du føle dig sikker, uanset om du kører i dagslys eller mørke.

Rækkevidde på op til 40 km

Med Segway Ninebot F40D kan du køre op til 40 km på en enkelt opladning, så du kan tage den med på længere ture uden at skulle bekymre dig om at løbe tør for strøm. Når det endelig skal lades kan du glæde dig over at lades hurtigt (6,5 timer).

Maks. stigning på 20 % og maks. belastning på 120 kg

Segway Ninebot F40D er beregnet til at køre på asfalt og fortov, og med en maksimal stigning på 20%, svarende til 11.3° og en maksimal belastning på 120 kg, er el-løbehjulet velegnet til både bakker og tunge personer.

Hastighedsindstillinger

Med Segway Ninebot F40D får du fire forskellige hastighedsindstillinger, så du kan tilpasse el-løbehjulet til dine behov og til enhver situation. Vælg mellem: Eco, Standard, Sport og Walk-indstillinger
  • Eco-indstillingen, der giver dig en længere rækkevidde.
  • Standard-indstillingen, der giver en god balance mellem hastighed og rækkevidde.
  • Sport-indstillingen, der giver dig den højeste hastighed på 20 km/t.
  • Walk-indstillingen, der gør det nemt at trække løbehjulet ved siden sig, når man ikke kører på det.

BMS-batterisystem

Med Segway Ninebot F40D får du et el-løbehjul med et BMS-batterisystem, der sikrer, at al batterikraft udnyttes og forhindrer overophedning, kortslutning, overopladning og afladning.

IPX5-rating

El-løbehjulet har desuden en IPX5-rating, hvilket betyder, at det kan modstå vandsprøjt, selvom det ikke er 100% vandtæt. Dette gør det nemt at køre gennem vandpytter uden at skulle bekymre sig om skader.

Konklusion

Med Segway Ninebot F40D får du et løbehjul, der kombinerer kompakt komfort, bløde, pneumatiske dæk, elektronisk bremse og LED-lys med en rækkevidde på op til 40 km og fire forskellige hastighedsindstillinger. Dette gør F40D til et oplagt valg for dig, der ønsker et sikkert, nemt og sjovt løbehjul til at komme rundt i byen.
Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Segway Ninebot F40D”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Specifikationer

Tophastighed

20 km/t

Rækkevidde

40 km

Effekt

350 W

Spidseffekt

700 W

Maks. stigning

20% / 11.3°

Maks. Belastning

120 kg

Vægt

17,1 kg

Batteritype

Lithium-ion

Batterikapacitet

10,2 Ah

Ladespænding

48 V

Ladetid

6,5 timer

Hjulstørrelse

10″

Dæk

Luftfyldte, med gelélag

Bremser

Skivebremse på bagerste hjul

IP-klasse

IPX5

Info display

LED

Hastighedsindstillinger

4, eco, sport, standard, walk

Fartpilot

Ja

App

Ja

Foldbart

Ja

Lås

Elektronisk lås via app, Ja

Forlygte

Hvid LED

Baglygte

Rød LED

Reflekser

4

Ringeklokke

El-ringeklokke

Støtteben

Ja

Længde

116 cm

Bredde

48 cm

Højde

114 cm

CE-mærkning

Ja

Trafik godkendt

Ja

Scroll to Top