18%

Original price was: 18.290 kr..Current price is: 14.990 kr..

4,6
§ Læs reglerne for el-løbehjul her: Sikkertrafik

Beskrivelse

VSETT 10+ er et banebrydende elektrisk løbehjul, der tilbyder et slankt og stilfuldt design samt uovertruffen ydeevne. Med en tophastighed på 80 km/t(fås også i en 25 km/t udgave) og en rækkevidde på op til 110 km på en enkelt opladning er VSETT 10+ en af de kraftigeste el-løbehjul der findes i denne prisklasse og vægtklasse.

Ydeevne

Inde i begge 10 tommer hjul sidder en 1400 watt motor, der giver VSETT 10+ en af de mest imponerende accelerationevner af de el-løbehjul vi har på siden.

VSETT 10 plus el-løbehjul kontrolpanel

Enkelt- og dobbeltmotorkontakten giver rytteren mulighed for at vælge, hvor mange hjul der skal drives ved hjælp af et tryk af en knap, hvilket lader rytteren vælge mellem bedre rækkevidde eller ydeevne. Enkeltmotortilstand er også fantastisk til at stejle, hvilket VSETT er mere end i stand til.

ved siden af ​​motorkontakten er sportsknappen, som giver VSETT en stigning i acceleration og tophastighed i cirka to minutter, før den har brug for en fem minutters afkølingstid.

Perfekt til tunge kører

El-løbehjulet har høj byggekvalitet og kører gnidningsfrit selv med høj belastning. El-løbehjulet er bygget til at kunne holde til voksne med en vægt på op til 150 kg.

Sportstilstand

I sportstilstand har VSETTen en absurd tophastighed på op til 80 km/t, hvilket er signifikant højere end de fleste elektriske løbehjul der findes på markedet. Der er ikke nogle praktisk grund til at kunne køre hurtigere end det, men det er lækkert at kunne nå til den tophastighed.

Bremser

Hydrauliske skivebremser

At sænke farten fra høje hastigheder er intet problem takket være de dobbelte hydrauliske skivebremser foran og bag, som har en fantastisk følelse og seriøs bremsekraft.

Regenerativ bremsning

VSETTen har også regenerativ bremsning, men fabriksindstillingen kan være meget stærk for nybegyndere, dog kan den justeres fra menuindstillingerne.

Komfortabel kørsel

VSETT 10 plus el-løbehjul baghjul

De 10 tommer pneumatiske (luftfyldte) dæk foran og bagpå, kombineret med dobbelt justerbar affjedring, fjederdæmpning og en bred stå plade giver en komfortabel og jævn køreoplevelse i alt terræn.

Lang rækkevidde

VSETT 10+ kommer med et massivt 60V 25,6Ah Langtidsholdbart Li-ion batteri, der giver VSETT 10+ en rækkevidde på op til 110 km per opladning i ECO mode, hvilket er meget pæn rækkevidde sammenlignet med andre el-løbehjul i denne prisklasse.

Foldesystem

VSETT kan foldes ved hjælp af en fremragende og meget robust foldemekanisme, men med en vægt på 36 kg er det ikke behageligt at have den med overalt. Foldemekanismen består af en tredobbelt lås som sørger for at styret er stabilt under hele turen.

Foldbart styr

Styret foldes også, hvilket bringer de foldede dimensioner ned til 129 x 23 x 49 cm, hvilket tillader den at passe ind i en rimelig størrelse bagagerum på en bil. Dette er en af de eneste store performence el-løbehjul som passer ind i et almindelig størrelse bagagerum, hvilket kan være en make or break funktion for nogle personer.

Se VSETT 10+ i aktion

Anmeldelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VSETT 10+ (25 km/t)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Specifikationer

Mærke

VSETT

Tophastighed

25 km/t

Rækkevidde

110 km

Effekt

2800 W, 2 x 1400 W

Spidseffekt

5600 W

Maks. stigning

35% / 20.1°

Vægt

36 kg

Batteritype

Lithium-ion

Batterikapacitet

25,6 Ah

Ladetid

12+ timer med enkelt ladestik / 6+ timer med dobbelt ladestik

IP-klasse

IP54

Dæk

Luftfyldte

Hjulstørrelse

10″

Foldbart

Ja

Info display

LCD

Forlygte

Hvid LED

Baglygte

Rød LED

Ringeklokke

lydhorn

Støtteben

Ja

Længde

129 cm

Bredde

69 cm

Højde

121 cm

CE-mærkning

Ja

Trafik godkendt

Nej

Scroll to Top