8.590 kr.

§ Læs reglerne for el-løbehjul her: Sikkertrafik

Beskrivelse

Kraftig motor

I forhjulet er der placeret en kraftig 600 W motor, hvilket sikre hurtig fremdrift og en tophastighed på op til 42 km/t. Derudover vil du med VSETT 8 også kunne forvente at bestige bakker på op til 18°.

Lang rækkevidde

VSETT 8 kommer med et massivt 48V 19,2 Ah langtidsholdbart batteri, hvilket sikre en rækkevidde på op til 100 km per opladning.

Hurtig ladetid

VSETT 8 VSETT 8 kommer desuden med 2 ladeporte, hvilket betyder at du kan genoplade batteriet dobbelt så hurtigt som traditionelle el-løbehjul. Med 2 ladestik tager det kun ca. 4,5 timer om at genoplade VSETT fuldt, hvorimod det med enkelt ladestik tager ca. 9,5 timer.

Behaglig og komfortabel kørsel

Med VSETT 8 verdensklasse affjedring, da el-løbehjulet kommer fjederdæmpning foran og bagpå, hvilket giver en yderst behagelig og komfortabel køreoplevelse, især på ujævnt terræn.

Beskyttet mod støv og vandsprøjt fra enhver vinkel

VSETT 8 er certificeret med IP54, hvilket betyder at den er sikret mod støv der kan forstyrre den normale drift af produktet samt sikret mod vandsprøjt fra enhver vinkel. Denne egenskab gør den særligt god til at køre i det danske klima.

Foldbart

VSETT 8 er foldbart og har desuden også et foldbart styr, hvilket kan få el-løbehjulet ned at fylde blot 104 x 20 x 40 cm. Dette gør det muligt at have el-løbehjulet med i bagagerummet på de fleste biler eller opbevare på arbejde eller skole, mens du har travlt.

NFC nøgle lås

VSETT 8 plus speedometer VSETT 8 kan låses med et nøglekort som følger med din VSETT når du modtager den. Denne funktion sikre at kun du kan starte den, og kan være meget behagelig at have, da den kan være med til at mindske riskoen for tyveri. Dog anbefaler vi stadig en traditionel lås for maksimal sikkerhed.

Konklusion

Alt i alt er VSETT 8 et imponerende el-løbehjul som kombinere god ydeevne og komfort i én. VSETT 8 er uden tvivl et el-løbehjul, hvor du får meget for pengene.

Se VSETT 8 i aktion!

Produktbeskrivelse

Anmeldelser

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “VSETT 8”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Specifikationer

Mærke

VSETT

Tophastighed

40 km/t

Rækkevidde

100 km

Vægt

20 kg

Effekt

600 W

Maks. Belastning

120 kg

Batteritype

Lithium-ion

Batterikapacitet

19,2 Ah

Ladespænding

48 V

Ladetid

9,5+ timer med enkelt ladestik, 4,5+ timer med dobbelt ladestik

Hjulstørrelse

Forhjul: 8,5″, Baghjul: 8″

Dæk

Fordæk: luftfyldt, bagdæk: solidt gummidæk

Foldbart

Ja

IP-klasse

IP54

Maks. stigning

31,4% / 18°

Info display

LCD

Forlygte

Hvid LED

Baglygte

Rød LED

Ringeklokke

Ja

Støtteben

Ja

Længde

114 cm

Bredde

64 cm

Højde

121 cm

CE-mærkning

Ja

Trafik godkendt

Nej

Scroll to Top